All clients

10 konkrete

Black Friday-tips

til google ads

For rigtig mange virksomheder er Google en ad de vigtigste marketingkanaler. Vi har derfor samlet 10 tips til Google Ads i forbindelse med Black Friday.

Frederik Anderberg Hansen
3.12.2023

<h3_bkg_black>1 .<h3_bkg_black> Hjælp din budstrategi med seasonality adjustmentsHvad er det?

Seasonality adjustments hjælper dig med at optimere dine bud for et event eller udsalg.

Hvornår skal du bruge det? Du skal kun bruge seasonality adjustments hvis du forventer at konverteringsraten ændrer sig med mere end 25% i en given periode. Det er oplagt at bruge for perioder på 1-7 dage.

Hvad skal man ændre?Når du laver en seasonality adjustment i Google Ads platformen, fortæller du algoritmen hvad du forventer. Hvis du forventer f.eks. 50% højere konverteringsrate de næste tre dage, så kan du fortælle algoritmen det. Efter de tre dage vil algoritmen automatisk gå tilbage til normalen.

<h3_bkg_black>2.<h3_bkg_black> Gør brug af SALE_PRICE i dit shopping feed

Hvad er det?SALE_PRICE er en attribut i dit shopping feed som indikerer over for Google, at produktets pris er reduceret. Det tillader samtidig, at Google kan vise den tidligere pris ved siden af for sammenlignings skyld.

Hvad kan du med det?Du kan promovere dine produkter og tiltrække opmærksomhed til dine annoncer, ved at vise at dine produkter er på tilbud.Når dit produkt vises med tilbudsprisannoteringer skiller dit udsalg sig ud, og potentielle kunder kan se hvor meget de kan spare.

Hvad skal man ændre?Indsend den oprindelige pris for din vare med den obligatoriske attribut pris [price]. Når du sænker prisen på en vare i forbindelse med et udsalg, indsender man tilbudsprisen ved hjælp af den valgfri attribut, tilbudspris (SALE_PRICE).

Fortsæt med at indsende den oprindelige pris ved hjælp af attributten pris (price) - selv i udsalgsperioden.